2020 bring it on

Jag är så himla redo för ett nytt decennium. 2019 var på många sätt ett djävulsår med bottenlös sorg efter mamma och allt som kommer med när man förlorar någon som står en väldigt nära. Någon som är en bit av en själv.

Men samtidigt var 2019 också ett av de allra bästa åren och det finns så mycket att vara tacksam över och det är det jag så gärna vill lägga mitt fokus på.

Jag är så tacksam över att ha varit ledig hela året med mina älskade barn även om 2 av dem har skolplikt och därmed inte kunnat vara med mig jämt jämt jämt så är jag så tacksam över att vi dels har ekonomin för att möjliggöra att jag är hemma och att vi här i Sverige har ett så fint system som också möjliggör det med tex föräldrardagar.

Att köpa husvagn var verkligen bland det bästa vi gjort och i somras känns som första gången vi hade semester på riktigt och så underbart att vi fick så många semesterveckor tillsammans hela familjen.

Igår vid tolvslaget passade vi på att dels berätta för varandra vad vi tyckte var bäst 2019 men också vad vi ser fram emot 2020. Ett fint sätt att både börja och avsluta året på.

2020 har så mycket roligt framöver och jag har så mycket jag vill åstadkomma och så många mål att arbeta mot och jag hoppas ni vill hänga med mig.

Vad var det bästa som hänt dig 2019 och vad ser du fram emot 2020?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *