Vardagligheter

Skoterdagar i Idre

januari 29, 2017

IMG_2347

Jag sitter just nu på väg hem från fantastiska skoterdagar i Idre och vill bara bjussa på lite oredigerade mobilbilder. Vi har så vacker natur i Sverige och jag är så tacksam över det äventyr jag fått vara med om!

IMG_2350

IMG_2351

Högt upp på fjället åkte vi, högt över trädgränsen och vi hade så otrolig tur med vädret! Ja ni ser ju bilderna, de får tala för sig.

IMG_2370

Jag premiär åt kolbulle grillad över öppen eld som ni ser och väl uppe vid fjälltoppen var det ca -2 grader och solen värmde skönt. Tidigare i dalen hade det varit -15 och det stack rejält i kinderna.

På grund av lite olyckliga omständigheter måste jag dock investera i nya kläder då både jacka och byxor är sönderslitna och funderar på vilka kläder ni tycker är bäst? Dels märke med hänsyn till bland annat impregnering samt om ni föredrar tvådelat eller overall?

Till barnen har jag nästan uteslutande kört på Didrikson. Är de bra även för vuxna?

0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mirre - Sweetwords januari 29, 2017 at 21:34

  Oj vad tråkigt att kläderna gått sönder, men så härligt ni haft det =D

  • Reply Ekomorsan januari 30, 2017 at 06:21

   Jag är glad att det är kläderna och inte jag som gick sönder även om jag gärna hade haft hela kläder också 🙂

   Ja det har varit superkul!

 • Reply Pernilla januari 30, 2017 at 10:52

  Picture Organic har bra miljötänk! Obs att det är ett franskt märke och storlekarna därmed är rätt så små… 🙂
  http://www.picture-organic-clothing.com

  • Reply Ekomorsan januari 31, 2017 at 08:51

   Tack för tipset! Ska ta och spana in dem!!

 • Reply Upplandskullan januari 30, 2017 at 11:01

  Står i alla fall på hemsidan att de aktivt arbetar för att minska miljöpåverkan med resurssnålare tillverkning och minska kemikalier i kläderna. Men vad betyder det?

  • Reply Ekomorsan januari 31, 2017 at 08:52

   Jag får helt enkelt maila och fråga 🙂

  Leave a Reply