Second hand fynd utanför min comfort zone

Förra veckan vågade jag mig på en outfit långt utanför min comfort zone. Det finns ju egentligen inga rätt och fel, men jag velade länge innan jag vågade mig på denna kombo av Sellpy fynd.

Jeansen kan man se i min senaste Youtube video och är ett par byxor som jag visste var en modell som sitter som en smäck på mig då jag äger likadana fast i annan färg sedan innan. Det är förövrigt ett supertips då jag upplever att just byxor lätt blir ett felköp second hand. Jag köper modeller jag redan har.

Magtröjan är även den köpt via Sellpy fast förra sommaren. Och det är där jag verkligen pushade mig utanför comfort zonen. Osolad, 35 år och 3 barn senare, kan jag verkligen gå i magtröja sa rösten som ekade i mitt huvud. Så jag sa åt rösten att vara tyst och åkte sedan hemifrån och växte nog en centimeter eller två.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.