Vardagligheter

KRAVfika och finfint sällskap

september 12, 2017

Igår hade jag en helt underbar eftermiddag med min fina vän Sandra. Vi jobbade tidigare ihop och då sågs vi såklart varje dag men nu blir det kanske varannan månad som vi lyckas synka våra scheman. Och det är alltid lika mysigt att träffas och få en catch up på varandras liv.

Efter jobbet möttes vi iallafall upp på mitt favoritcafé Fruits and friends. De är en KRAV-certifierad juicebar men de har även mina favoritwraps med fetaost. Igår valde jag dock att testa denna smarriga avokadomackan för första gången! Så! Himla! God!!!

Klämde även i mig en Acaibowl som efterrätt. De va ju det där med att handla/beställa mat när jag är hungrig 🙄🙈 Är du likadan?

0

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sandra september 13, 2017 at 08:15

    Tack för en mysig fika darling! <3

  • Reply Laila september 13, 2017 at 12:21

    Men åhh vad gott det ser ut =)

  • Leave a Reply