Kan man veta för Mycket?

I helgen hade vi premiär för årets husvagnstripp och även om allt inte gick riktigt som vi tänk hade vi det supermysigt. Jag älskar tiden i husvagnen, liten yta och bara det som behövs får följa med.

Jag åker ingenstans utan en bok och har gjort det sedan innan jag ens kunde läsa. När jag var liten var det sånna där kassettband med bok där det plingade till när det är dags att vända blad som fick följa med på alla timmar på tågen.

Denna gången plockade jag med mig senaste boken jag köpte genom bokklubben jag är med i och som ni säkert vet vid det här laget så läser jag gärna facklitteratur framför skönlitteratur.

Jag har läst så mycket böcker som bygger på min kunskap genom åren och helt ärligt börjar jag nästan känna mig kvävd och hämmad av all kunskap. Jag brukar ju alltid säga att kunskap är makt men kunskap kan också upplevas betungande och stressande, iallafall för mig.

Är jag ensam att känna så?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.